Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10475
Назва: Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: мотивація, мотиваційно-ціннісне середовище, професійна компетентність, бакалавр харчових технологій, фахівець-технолог.
Дата публікації: 20-лют-2019
Видавництво: ТАВРІЙСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО
Серія/номер: Професійна освіта: теорія, методологія, практика.;
Короткий огляд (реферат): У статті представлено результати формувального етапу науково-дослідної роботи щодо формування аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій. За допомогою авторських та класичних методик автор аналізує стан сформованості зовнішньої та внутрішньої мотивації студентів та обґрунтовує доцільність використання мотиваційно-ціннісного середовища в навчальному процесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10475
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_I..pdf284,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.