Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10475
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2019-06-03T16:40:52Z-
dc.date.available2019-06-03T16:40:52Z-
dc.date.issued2019-02-20-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10475-
dc.description.abstractУ статті представлено результати формувального етапу науково-дослідної роботи щодо формування аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій. За допомогою авторських та класичних методик автор аналізує стан сформованості зовнішньої та внутрішньої мотивації студентів та обґрунтовує доцільність використання мотиваційно-ціннісного середовища в навчальному процесі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТАВРІЙСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГОuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПрофесійна освіта: теорія, методологія, практика.;-
dc.subjectмотивація, мотиваційно-ціннісне середовище, професійна компетентність, бакалавр харчових технологій, фахівець-технолог.uk_UA
dc.titleАналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_I..pdf284,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.