Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Назва: | Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби |
Автори: | Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина |
Ключові слова: | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології |
Дата публікації: | 20-кві-2019 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Серія/номер: | Професійна освіта. Харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інструкційні Картки НФ риба.pdf | 374,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.