Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Назва: Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби
Автори: Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина
Ключові слова: інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, напівфабрикати з риби, харчові технології
Дата публікації: 20-кві-2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Серія/номер: Професійна освіта. Харчові технології;
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано інструкційні картки з приготування напівфабрикатів з риби: стейків, кругляків, філе та ін. до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10481
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інструкційні Картки НФ риба.pdf374,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.