Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10795
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білошкурська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Павленко, Володимир Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-18T11:49:31Z | - |
dc.date.available | 2019-06-18T11:49:31Z | - |
dc.date.issued | 2018-10 | - |
dc.identifier.citation | Білошкурська, Н. В., Павленко В. О. Концентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінки. Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Умань, 18-19 жовтня 2018 р. / Редкол. : Школьний О. О. (відп. ред.) та ін. Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. С. 31–34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10795 | - |
dc.description.abstract | У тезах доповіді досліджено особливості оцінки концентрації ринку борошна в Україні. Методичне забезпечення оцінки концентрації ринку, представлене індексом Херфіндаля-Хіршмана, є цілком достатнім у маркетингових дослідженнях. Одержані результати дозволяють сформувати вектор подальших дій щодо аналізу кон’юнктури ринку борошна та її впливу на процес маркетингового ціноутворення, що складе основу подальших досліджень авторів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» | uk_UA |
dc.subject | ринок борошна | uk_UA |
dc.subject | концентрація | uk_UA |
dc.subject | індекс Херфіндаля-Хіршмана | uk_UA |
dc.subject | ринкова частка | uk_UA |
dc.subject | методичне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | конкурентне середовище | uk_UA |
dc.title | Концентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінки | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biloshkurska_Pavlenko.pdf | 281,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.