Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10841
Назва: ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ ПОЧУТТЯ ПРОВИНИ
Автори: Шеленкова, Наталія Леонідівна
Ключові слова: почуття
провини
емоції
явища
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Шеленкова Наталія, ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ ПОЧУТТЯ ПРОВИНИ / Н.Л. Шеленкова // Сучасні тренінгові технології для розвитку особистості: еко-тренінги. Збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференці / Ред. колегія: Т.Д.Перепелюк, С.М. Ольховецький,/ М-во освіти і науки України, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, ФСПО. – Умань, 2019. – С.109-112.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження почуття провини пов’язана і з моральною кризою в суспільстві, з нестабільністю суспільної ситуації. За таких умов ускладнюється процес самореалізації, що може викликати в особистості почуття провини, яке позначається на особливостях ставлення до самої себе й інших людей. Почуття провини як емоційне явище – попри його соціальну детермінованість – характеризується суб’єктивністю проявів та індивідуальністю внеску у створення світу переживань особистості. Такі переживання розкриваються через якісні, кількісні, змістові характеристики почуття провини та статеві відмінності в його вияві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10841
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PROBLEMY`_VY`VChENNYa_POChUTTYa _PROVY`NY`.pdf226,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.