Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирилюк, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T10:54:00Z | - |
dc.date.available | 2019-06-26T10:54:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кирилюк І. М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери / І. М. Кирилюк // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конф., 29-30 трав. 2019 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – С. 18-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896 | - |
dc.description.abstract | Досліджено гастрономічний туризм як перспективний вид розвитку ринку туристичних послуг , його роль і місце в туристичній індустрії. | uk_UA |
dc.publisher | Умань | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | фестиваль | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний тур | uk_UA |
dc.title | Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Кирилюк6.pdf | 337,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.