Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирилюк, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-06-26T10:54:00Z-
dc.date.available2019-06-26T10:54:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКирилюк І. М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери / І. М. Кирилюк // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конф., 29-30 трав. 2019 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – С. 18-20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896-
dc.description.abstractДосліджено гастрономічний туризм як перспективний вид розвитку ринку туристичних послуг , його роль і місце в туристичній індустрії.uk_UA
dc.publisherУманьuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectфестивальuk_UA
dc.subjectгастрономічний турuk_UA
dc.titleГастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфериuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Кирилюк6.pdf337,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.