Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11023
Назва: МЕТОДИКА ВИКОРИСТАННЯ ХІМІЧНИХ ЗАДАЧ З ЕКОЛОГІЧНИМ ЗМІСТОМ В НАВЧАННІ ХІМІЇ
Автори: Валюк, Вікторія Федорівна
Ключові слова: хімічна освіта
педагогічна технологія
екологізація освіти
екологічна культура
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Валюк В. Ф. Методика використання хімічних задач з екологічним змістом в навчанні хімії. / В.Ф. Валюк, А. О. Акчуріна //Science, research, development. Pedagogy. Zbior artykuiow naukowych recenzowanych. Monografia po konferencyjna. – London. – 2019. – 104str. (Р. 38-41).
Серія/номер: UDC;37+082
BBC;94
Короткий огляд (реферат): Хімічні задачі з екологічним змістом повинні давати можливість організувати співпрацю вчителя і учнів, з тим, щоб вони могли висунути кілька ідей і в ході їх обговорення знайти рішення. Педагогічні вимоги до хімічної задачі з екологічним змістом наступні: доступність, зв’язок з курсом органічної хімії, відповідність інтересам учнів, можливість організації співпраці. Рішення таких завдань дозволяє інтерпретувати хімічні знання, застосовувати їх в нових умовах які формують уявлення про реальні процеси в навколишньому середовищі. Система хімічних задач з екологічним змістом є цілісною єдністю всіх компонентів і може стати дієвим засобом оптимізації процесу навчання екології та хімії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11023
ISBN: 978-83-66030-82-4
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_Valyuk 2019_2.docx25,13 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.