Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11070
Назва: Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір монографія "Формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності""
Автори: Задорожна, Олена Михайлівна
Ключові слова: світоглядні переконання
природоохоронна діяльність
Дата публікації: 6-тра-2019
Видавництво: Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір монографія "Формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності"
Бібліографічний опис: Формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності
Серія/номер: Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір;№ 88246
Короткий огляд (реферат): У монографії подано наукові та практичні аспекти формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності, розкрито зміст і уточнено сутність ключових понять, визначено структурні компоненти світоглядних переконань, показники; висвітлено методики визначення рівня сформованості світоглядних переконань та методику їх формування під час природоохоронної діяльності. Рекомендовано для студентів та викладачів педагогічних університетів природничих дисциплін закладів вищої освіти.
Опис: Задорожна О. М. Формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності : моногр. / О.М. Задорожна; МОН України Уманський держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 185 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11070
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
свідоцтво монографія.jpgСвідоцтво про реєстрацію авторського права на твір монографія "Формування світоглядних переконань студентів у природоохоронній діяльності""510,86 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.