Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11180
Назва: ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ В АСПЕКТІ КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЇ РОЗВИТКУ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Автори: Душечкіна, Наталія Юріївна
Ключові слова: екологічна культура
студенти
вища освіта
концептуалізація
Дата публікації: чер-2019
Видавництво: WayScience
Бібліографічний опис: Соціальні аспекти екологічної освіти студентів у педагогічному ЗВО пов’язані з необхідністю забезпечення майбутніх вчителів екологічними знаннями, вміннями, навичками не тільки аналітичного, а й прогностичного характеру.
Короткий огляд (реферат): Мінливість природного і соціокультурного простору висуває підвищені вимоги до фахівців в галузі освіти, здатних самостійно і відповідально виконувати педагогічні функції по формуванню в студентів глобально орієнтованого світогляду на основі цілісної картини світу, розвитку у них екологічної культури, екологічної свідомості, мислення, екологічно обґрунтованої поведінки.
Опис: Основні тенденції розвитку вищої педагогічної освіти в сучасних умовах обумовлені соціально-економічними, соціально-педагогічними і екологічними парадигмами розвитку освіти і науки, позитивними інноваційними процесами формування особистості майбутніх фахівців. Виявлено, що наукоємність і культуроємність сучасних освітніх процесів визначаються загальними тенденціями розвитку суспільства: гуманізації, інтеграції, диференціації, екологізації, стандартизації, інтенсифікації, технологізації і кооперації. Зростає роль екологізації вищої педагогічної освіти в зв’язку з загальністю і обов’язковістю екологізації освіти, глобальною екологічною кризою і низьким рівнем екологічної культури населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11180
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.