Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11270
Назва: Змішане навчання як інноваційна форма організації освітнього процесу
Автори: Ткачук, Галина Володимирівна
Ключові слова: ІКТ
комп’ютерно-орієнтоване навчання
змішане навчання
інноваційна форма
Дата публікації: 11-жов-2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: 3. Ткачук Г.В. Змішане навчання як інноваційна форма організації освітнього процесу: Матеріали П’ятої Міжнародної науково-практичної конференції «Модернізація освітнього середовища: проблеми та перспективи», м. Умань, 11–12 жовтня 2019 року. С.234-236.
Короткий огляд (реферат): Нині більшість закладів вищої освіти притримується традиційних форм організації навчання, проте процеси інформатизації та повсюдної комп’ютеризації навчальних закладів є незворотними і передбачають суттєві зміни організаційних форм Рівень розвитку засобів ІКТ та активне впровадження комп’ютерно-орієнтованого навчання вказують на те, що цифрова освіта стає традиційним способом отримання знань серед більшості країн світу [1]. Упровадження комп’ютерно-орієнтованого навчання та, як наслідок, змішаного навчання значно прискориться за умов інноваційної активності освітніх і наукових суб’єктів, постійного оновлення інноваційно-технологічного забезпечення усіх сфер людської діяльності, активного використання цифрових технологій і мережі Інтернет. У системі вищої педагогічної освіти України впровадження технології змішаного навчання має фрагментарний характер і не базується на комплексному науковому та методичному забезпеченні. Аналіз наукових праць і методичного досвіду свідчить про те, що змішане навчання продовжує свій розвиток у закладах вищої освіти та стає домінантною освітньою технологією у процесі підготовки фахівців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11270
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Умань2019-міжнар.pdf235,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.