Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11287
Назва: Мотивація як один із основних інструментів організації праці
Автори: Гвоздєй, Наталія, Іванівна,
Вінницька, Оксана, Анатоліївна.
Ключові слова: мотивація,
мотивація праці,
методи управління,
підприємства,
типи мотивації,
сфера праці.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київ: «Інформаційно-аналітичне агентство»,
Бібліографічний опис: Вінницька О. А., Гвоздєй Н. І. Мотивація як один із основних інструментів організації праці // Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти: матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції. Київ: «Інформаційно-аналітичне агентство», 2019. С. 276 - 279.
Короткий огляд (реферат): У статті описується етапи соціально-економічного розвитку економіки. Виникає потреба віднайти дійові важелі, здатних сприяти ефективному розвитку виробництва. При цьому слід враховувати, що мотиваційний механізм сприяє зростанню ефективності виробництва не лише за рахунок високого технічного забезпечення та поліпшення умов організації праці, але і за рахунок особистого фактора, і основною передумовою удосконалення мотиваційного механізму для виробництва. Це дає змогу визначити оптимальне поєднання потреб, інтересів і заохочень, як матеріальних, так і моральних. Як результат, зростає задоволеність працівника своїм життям, роботою та трудовою активністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11287
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вінницька О.А., Гвоздєй Н.І..pdf286,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.