Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11360
Назва: ВАЖЛИВІСТЬ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ДОШКІЛЬНОМУ ВІЦІ
Автори: Трофаїла, Наталія Дмитрівна
Ключові слова: іноземна мова, діти
заклад дошкільної освіти
батьки
вчитель
Дата публікації: вер-2019
Видавництво: Запоріжжя : КПУ
Бібліографічний опис: Трофаїла Н. Д. Важливість вивчення іноземних мов у дошкільному віці / Н. Д. Трофаїла // Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах : зб. наук. пр. / [редкол.: А.В. Сущенко (голов. ред.) та ін.]. Запоріжжя : КПУ, 2019. – Вип. 63. – Т. 1. – С. 74-77.
Серія/номер: УДК;373.2.016:811.111
Короткий огляд (реферат): У статті описано, що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом. Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми. У наш час з’являється все більше і більше охочих знати іноземні мови. Вони розуміють важливість їх вивчення. Вони не вважають це прагнення лише даниною моді, а замислюються про ті переваги, які дає знання іноземних мов будь-якій культурній людині. Вивчення будь-якої іноземної мови розкриває нові можливості, робить багатшим наш духовний світ. Володіючи іноземною мовою, людина автоматично переходить на вищий соціальний ступінь, оскільки стає конкурентоспроможним претендентом на високооплачувану посаду. Адже, як відомо, престижні організації, зазвичай, або самі є представниками іноземних фірм, або ведуть з ними активну партнерську діяльність. А там без знання іноземної мови не обійтися! Іноземні мови покращують якість нашого життя у всіх її сферах. Якщо запитати батьків щодо віку дітей з якого краще починати навчання іноземних мов, то це питання залишається наразі дискусійним. Тому на сьогодні, батьки замислюються над тим, щоб почати навчати дітей з раннього віку. Перед батьками стоять важливі завдання: знайти гарного вчителя для індивідуального навчання, віддати дитину до закладу дошкільної освіти, де дітей навчають іноземну мову в колективі або ж віддати у приватну школу. Але на жаль, батьки інколи за жагою всебічного розвитку дітей, забувають, що у дітей відбирають дитинство. Що стосується вчителів та вихователів з правом навчання дітей іноземної мови їхнє завдання: зацікавити дітей до вивчення іноземної мови, обрати методику за якою діти зможуть вивчати іноземну мови, а також знайти індивідуальний підхід до кожної дитини, адже кожна дитина індивідуальна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11360
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВАЖЛИВІСТЬ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ДОШКІЛЬНОМУ ВІЦІ.pdf388,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.