Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11442
Назва: Лінгвокраїнознавство країн другої іноземної мови (іспанської)
Автори: Мастилко, Наталія Володимирівна
Філіппович, Таміла Миколаївна
Ключові слова: лінгвокраїнознавство
іспанська мова
мовна варіативність
іспаномовні країни
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Умань, "Алмі"
Бібліографічний опис: Лінгвокраїнознавство країн другої іноземної мови (іспанської): навчально-методичний посібник для студентів ВНЗ / мон України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад.: Н. В. Мастилко, Т. М. Філіппович. – Умань: Алмі, 2019. – 160 с.
Серія/номер: УДК 811.134.2(075.8);
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «Лінгвокраїнознавство другої іноземної мови (іспанської)» призначений для студентів освітнього ступеню «Бакалавр», факультету іноземних мов, що вивчають іспанську мову як другу іноземну. Посібник охоплює весь курс лінгвокраїнознавства згідно темам, що передбачені програмою : поняття терміну лінгвокраїнознавства, предмет і завдання курсу, лінгвістичний аспект, функції мови, становлення сучасної іспанської мови, її розвиток і поширення у світі, історичні етапи розвитку та формування іспаномовних країн, географічне положення, державний устрій, культуру, освіту, релігію, науку, економічний стан, видатних діячів і т.ін. Структура посібника випливає з програми навчальної дисципліни «Лінгвокраїнознавство другої іноземної мови (іспанська)»: І частина містить тексти лекцій, а ІІ – матеріали для самостійної підготовки до практичних занять та перелік тем до семінарських занять. Оскільки самостійна робота є невід’ємною частиною навчальної діяльності студента, посібник може використовуватись ним для підготовки до практичних занять з дисципліни, а також протягом аудиторних занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11442
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lingvokrainoznavstvo_krain_drugoi_inozemnoi_movy_(ispanskoi).docx.pdf189,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.