Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11677
Назва: СИСТЕМА ВПРАВ З МАТЕМАТИКИ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ
Автори: Байдюк, Любов Миколаївна
Мілевська, Ангеліна Миколаївна
Ключові слова: мислення
критичне мислення
учень
форми навчання
Дата публікації: 25-жов-2019
Видавництво: ГО "Львівська педагогічна спільнота"
Бібліографічний опис: Психологія та педагогіка: сучасні методики та інновації, досвід практичного застосування : Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (м.Львів, 25-26 жовтня 2019 року). - Львів: ГО "Львівська педагогічна спільнота"
Серія/номер: УДК;159.9+37.01 (063) П 86
Короткий огляд (реферат): Формування критичного мислення, зокрема в учнів початкових класів, є складним процесом, який органічно пов’язаний з процесом їх навчання та життєдіяльністю. Дані досліджень, які стосуються безпосередньо проблеми формування критичного мислення школярів (А. С. Байрамов, С. І. Векслер, В. М. Сінельніков), практичний досвід видатних вчених (Ш. Амонашвілі, О. В. Скрипченко, В. О. Сухомлинський), аналіз відповідей вчителів щодо форм та видів робіт з формування критичного мислення учнів початкових класів дають підстави розглядати систему вправ з математики як основний чинник формування критичного мислення молодших школярів.
Опис: Запропоновані види вправ спрямовувались не лише на формування в учнів початкових класів основ критичного мислення, але і розвиток багатьох інших рис особистості на уроках математики. Їх використання у навчанні дає можливість збагачувати світоглядну і моральну основу суджень як окремої особистості, так і громадської думки учнівського колективу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11677
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.