Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11866
Назва: Виховання ціннісного ставлення до природи засобами мистецтва.
Автори: Волошина, Ганна Петрівна
Ключові слова: ціннісне ставлення
природа
мистецтво
почуття
Дата публікації: 2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Волошина Г. П., Волошин П. М., Дудник Н. В. Виховання ціннісного ставлення до природи засобами мистецтва. Виховання зростаючої особистості: ціннісний вимір: колективна монографія / за ред. О. М. Коберника. – Умань: Візаві. 2019. – 222с. – С.182-201.
Короткий огляд (реферат): У системі людських цінностей важливого значення набуває ціннісне ставлення до природи. Як доводять вчені (О.Сухомлинська, Г.Тарасенко, В.Оржеховська, О.Мягченко), цей перспективний напрям буде розвиватися: стрімкий розвиток екології і реалії сьогодення передбачають глибоке розуміння сутності природи, осягнення її духовних вимірів. Вивчення стану розробки в педагогічній теорії і практиці проблеми виховання ціннісного ставлення до природи в учнів молодших класів у сучасних екологічних умовах засвідчило, що, на думку науковців і педагогів, ця проблема є однією з найактуальніших.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11866
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ціннісне ставлення.pdf211,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.