Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12030
Назва: ВИХОВУЮЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ СПІКУВАННЯ УЧНІВ МОЛОДШОГО ШЕІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ ГРУПОВОЇ РОБОТИ
Автори: Коберник, Галина Іванівна
Ключові слова: виховуючий потенціал
шкільний вік
групова робота
освіта
гаджет
спілкування
процес учіння
розвиток
сучасні технології
молодший школяр
Дата публікації: 11-жов-2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Коберник Галина. Виховуючий потенціал спілкування учнів молодшого шкільного віку в умовах групової роботи / Г. І. Коберник // Інновації в освіті: здобутки та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Умань, 11 жовтня 2019 року / гол. ред. Коберник Г. І. – Умань, УДПУ, 2019. – с. 31–34.
Короткий огляд (реферат): Останнє десятиріччя характеризується постійним швидким зростанням суспільного й індивідуального значення освіти, що сприяє змінам у характері навчання в сучасній школі. Ці зміни зумовлюються, насамперед, внутрішніми факторами розвитку нового покоління. Варто зазначити, що сучасні діти позбавлені здорового дитинства, вони знаходяться в жaхливому емоційному стані, це діти, які, у зв’язку з проблемами майбутніх мам, ще в утробі по-іншому сформувалися, діти навчанням яких почали досить рано займатися, діти яким надана була можливість надто рано і на тривалий час користуватися гаджетами, замість спілкування з батьками, замість слухання казок т. п. Переважно це діти, які не доотримали уваги з боку дорослих, тому для них так важливо бути почутими, щоб дослухалися до їхньої думки, звертали на них увагу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12030
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.