Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12080
Назва: Соціальна робота з молодою сім’єю в Україні
Автори: Підвальна, Юлія Василівна
Мицик, Тетяна
Ключові слова: соціальна робота
молоді сім'ї
соціально-педагогічна робота
соціальнии патронаж
Дата публікації: 2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Підвальна Ю. В., Мицик Т. О. Соціальна робота з молодою сім’єю в Україні / Юлія Підвальна, Тетяна Мицик // Соціальна робота та соціальна освіта. – Випуск 2. – 2019. – С. 59–65.
Серія/номер: УДК;364.4:316.362
Короткий огляд (реферат): Молоді сім’ї − це динамічна частина суспільства, яка легко реагує на різні соціально-економічні зміни. Стан цієї категорії населення багато в чому відображає ті суспільстві перетворення, які відбуваються в суспільстві, та виражається в зміні особливостеи формування молодої сім’ї , ї ї структури, складу, типів сімеи ного укладу. Зараз в Украї ні молоді сім’ї становлять приблизно одну п’яту частину від загальної кількості сімеи . Молода сім’я є однією з наи більш незахищених соціальних груп в украї нському суспільстві. Кризові явища, що відбуваються в Украї ні та світі в останнє десятиліття, погіршили и без того складне соціально-економічне становище цієї соціальної групи і, відповідно, посилили негативні процеси у сфері шлюбно-сімеи них відносин (розлучення, аборти, зростання кількості бездітних сімеи , асоціальна поведінка молоді (пияцтво, відмови від дітеи , розлади поведінки і психіки;).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12080
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття.pdf456,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.