Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12247
Назва: Формування системи діагностики та управління економічною безпекою підприємств агропродовольчої сфери
Автори: Бовкун, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: конкурентоспроможність
діяльність
механізм
фінансово-економічна безпека.
підприємство
венчурний капітал.
Дата публікації: гру-2019
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «ВІЗАВІ»
Бібліографічний опис: Бовкун О. А. Формування системи діагностики та управління економічною безпекою підприємств агропродовольчої сфери: монографія. Умань : Візаві, 2019. 135 с.
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено дослідженню теоретичних та методичних основ формування системи діагностики, управління економічною безпекою підприємств агропродовольчої сфери та формування концепції стратегічного управління конкурентоспроможністю підприємств як головного фактора оптимізації бізнес-процесів (на прикладі харчової галузі). Обґрунтовано концептуальні засади побудови та функціонування гнучкого механізму управління економічною безпекою підприємств агропродовольчої сфери з урахуванням змін зовнішнього середовища на засадах комплексного використання інструментів діагностики в контексті економічного захисту інтересів стратегічного розвитку підприємств агропродовольчої сфери, удосконалено структуру та елементний склад системи діагностики економічної безпеки підприємства шляхом виділення її інноваційної та соціальної складових, що дозволяє виконувати всебічну оцінку ефективності та дієвості системи управління економічною безпекою на підприємствах агропродовольчої сфери за рахунок комплексного використання інструментів моніторингу економічної та фінансової стійкості з визначенням фінансового навантаження на проведення захисту власних активів та економічних інтересів в умовах впливу зовнішніх деструктивних факторів. Монографія буде корисною викладачам та аспірантам економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12247
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія Бовкун.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.