Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12374
Назва: Місце іноземних мов у системі немовної вищої освіти Португалії
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: система вищої освіти
Португалія
професійне спілкування
студенти немовних спеціальностей
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Гут Н. В. Місце іноземних мов у системі немовної вищої освіти Португалії. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : матеріали міжн. науково практ. Інтернет-конф., 10 квітня 2020 р. м. Умань. Умань : «Візаві», 2020. С. 57–60.
Короткий огляд (реферат): Стаття розкриває роль іноземних мов у системі немовної вищої освіти Португалії, оскільки інтернаціоналізація та академічна мобільність студентів посилили роль іноземних мов як засобу спілкування та навчання. Вказано, що існує невідповідність між закладами середньої освіти, де вивчення іноземних мов здійснюється на обов’язковій основі, та вищої освіти, де така дисципліна є вибірковою, або включається в освітню програму підготовки спеціаліста з мінімальною кількістю академічних годин. Однак, майбутній фахівець повинен володіти культурою іншомовного професійного спілкування, удосконалювати свою майстерність, здійснюючи пошук необхідної інформації з фаху, тощо, а отже у більшості випадків для студентів немовних спеціальностей вивчення іноземних мов зводиться до самостійного опанування обраної мови на курсах іноземних мов, які можуть надавати свої послуги як поза межами закладу вищої освіти, так і в межах спеціально створених університетських мовних центрів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12374
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
in_movy_u_portug.pdf332,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.