Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12400
Назва: Екологічна модернізація: теорія та практика
Автори: Гончарук, Віталій Володимирович
Ключові слова: екологічна модернізація
теорія
практика
екологічної політика
навколишнє природнє середовище
сталий розвиток
Дата публікації: 31-січ-2020
Видавництво: НП «ЦНТ»
Бібліографічний опис: Гончарук В. В. Екологічна модернізація: теорія та практика. Україна – ЄС: проблеми наукової та галузевої інтеграції: Матер. V Всеукр. заочн. наук.-практ. конф. «Україна – ЄС: проблеми наукової та галузевої інтеграції» (м. Харків, 31 січня – 01 лютого 2020 р. Наукове партнерство «Центр наукових технологій». Харків: НП «ЦНТ», 2020. С. 47–52.
Короткий огляд (реферат): Актуальність екологічної модернізації для України не викликає сумнівів, але вона не повинна обмежуватися сприянням впровадженню безвідходного обладнання та випуску екологічно чистої продукції, а також подоланням наслідків минулих техногенних катастроф. У ході екологічної модернізації вирішуються важливі завдання, пов’язані, по-перше, з якісними змінами технологічної бази економіки, її інформаційноїскладової, організаційно-виробничими формами; по-друге, з переходом на ресурсно-інноваційну стратегію розвитку, формування нових господарських механізмів інтенсивного типу природокористування, системи критеріїв, показників та індикаторів ефективності розвитку, що враховують повною мірою екологічні й соціальні фактори.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12400
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekologichna modernizaciya teoriya ta prakty`ka.PDF293,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.