Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12762
Назва: Професійно-орієнтований технологічний підхід як засіб підготовки інженерів-педагогів
Автори: Малишевський, Олег Володимирович
Ключові слова: професійна освіта
професійна підготовка інженерів-педагогів
технологічний підхід
професійно-орієнтований технологічний підхід
Дата публікації: 2016
Видавництво: Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Малишевський О. В. Професійно-орієнтований технологічний підхід як засіб підготовки інженерів-педагогів. Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5. Педагогічні науки: реалії та перспективи. Випуск 54. Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. С. 88–92.
Серія/номер: УДК;371.134:004
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано специфіку організації фахової підготовки інженерів-педагогів у вищих педагогічних навчальних закладах, визначено роль і значення технологічного підходу у такій підготовці. Конкретизовано основні чинники зростання інтересу до впровадження навчальних технологій у практику вищої професійної освіти. Також, у статті сформульовано основні задачі, які стають перед навчальними дисциплінами в умовах професійно-орієнтованого технологічного підходу. Окреслено основні проблеми підготовки інженера-педагога в галузі комп’ютерних технологій. Також зазначено, що основні компоненти методичної системи навчання майбутніх інженерів-педагогів при технологічному підході набувають нового забарвлення і потребують відповідного корегування. Зроблено висновок про те, що технологічний підхід стає сьогодні обов’язковою умовою підвищення якості вищої професійної освіти, удосконалення його змісту і підвищення професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12762
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реп. 3.pdf322,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.