Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12902
Назва: Формування регіональних кластерних об’єднань в інноваційні системи держави
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: регіон
інноваційна економіка
інноваційна структура
регіональний кластер
регіонально-кластерний підхід
Дата публікації: 23-кві-2020
Видавництво: Київ: Видавничий центр КНУКіМ
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Формування регіональних кластерних об’єднань в інноваційні системи держави / О. Л. Богашко // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції / М-во освіти і науки України; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. – Київ : Видавничий центр КНУКіМ, 2020. – С. 174-176.
Серія/номер: УДК;004+338
УДК;330.341.1
ББК;32.97
І;741
Короткий огляд (реферат): Побудова ефективної інноваційної інфраструктури є одним з пер- ших кроків до створення повноцінної регіональної інноваційної сис- теми. В рамках регіональної інноваційної системи інноваційна діяльність здійснюється в різних формах і проявах безліччю економіч- них суб’єктів і залежить від державної інноваційної та регіональної по- літики. Дослідження в області розвитку й ефективної діяльності інновацій- ної інфраструктури регіону в сучасних умовах становлять значний на- уковий інтерес і можуть мати широке практичне застосування. Однією з головних тенденцій розвитку сучасної економіки, зумов- леної її глобалізацією, інформатизацією і постіндустріальним іннова- ційним розвитком є кластеризація. Регіональні та міжрегіональні кластери розглядаються як пріоритетні міжгалузеві комплекси, які ви- значають розвиток постіндустріальної інформаційної економіки на на- ціональному та регіональному рівні і є істотним чинником підвищення конкурентоспроможності національної і регіональної економіки за ра- хунок інтеграції об’єднаних галузей і взаємопов’язаних соціальних ін- ститутів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12902
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannia_rehionalnykh.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.