Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12923
Назва: ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У МОЛОКОПРОДУКТОВОМУ ПІДКОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ
Автори: Cлатвінська, Леся Анатоліївна
Ключові слова: молокопродуктовий підкомплекс
державне регулювання
інвестиційно-інноваційний процес
Дата публікації: кві-2018
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Слатвінська, Л. А. Державне регулювання інвестиційних процесів у молокопродуктовому підкомплексі України : монографія / Л. А. Слатвінська. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 227 с.
Серія/номер: УДК;338.24:330.332:338.432
Опис: Викладено теоретичні засади та практичні передумови удосконалення державного регулювання інвестиційних процесів у молокопродуктовому підкомплексі України. Проаналізовано сучасний стан молочної сфери України, виявлено тенденції змін кількісних та якісних показників виробництва молочної сировини та продуктів її переробки, визначено суттєву нерівномірність дії факторів виробництва по регіонах і вплив зміни їх рівнів на загальну результативність молокопродуктового підкомплексу, закономірності еволюції системи державного регулювання процесу інвестування підкомплексу з урахуванням вимог інвестиційно-інноваційної моделі. Розроблено пропозиції з удосконалення підходів до стандартизації галузевого державного регулювання на основі прийнятих в Україні міжнародних стандартів, узгодження принципів формування інвестиційних проектів і стратегій розвитку та програм розвитку аграрного сектору економіки України і його молокопродуктового підкомплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12923
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.