Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13084
Назва: Формування екологічної свідомості у процесі екологічної освіти
Автори: Гончарук, Віталій Володимирович
Макаревич, Ілона Миколаївна
Гончарук, Валентина Анатоліївна
Яровенко, Андрій Васильович
Ключові слова: екологічна свідомість особистості
екологічна освіта
екологізація
гармонійний розвиток
молоде покоління
заклад вищої освіти
концепція екологічної освіти
майбутні учителі
Дата публікації: 7-жов-2020
Видавництво: CPN Publishing Group
Бібліографічний опис: Гончарук В. В., Макаревич І. М., Гончарук В. А., Яровенко А. В. Формування екологічної свідомості у процесі екологічної освіти. Science and education: problems, prospects and innovations. Abstracts of the 1st International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Kyoto, Japan. 2020. Pp. 191-200. URL: https://sci-conf.com.ua/i-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyascience-and-education-problems-prospects-and-innovations-7-9-oktyabrya-2020-goda-kioto-yaponiya-arhiv/.
Серія/номер: УДК;37.016
Короткий огляд (реферат): Акцентовано увагу на екологічній освіті та вихованні особистості на початку третього тисячоліття. Вказано, що збалансований, екологічно безпечний, гармонійний розвиток особистості повинен бути головною ідеєю, методологічною основою екологічної освіти згідно з міжнародними вимогами. Реалізація завдань екологічної освіти у ЗВО сприяє формуванню екологічної свідомості молодого покоління, вихованню їхнього небайдужого ставлення до оточуючого навколишнього середовища, прагненню особистої участі у вирішенні екологічних проблем регіону, країни. Потрібно розробити та втілювати в життя стратегію та план дій на розширення співпраці у напрямі покращення інформаційної політики для суспільства, розвитку освітніх програм, спрямованих на формування екологічної свідомості особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13084
ISBN: 978-4-9783419-5-2
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannya ekologichnoyi svidomosti u procesi ekologichnoyi osvity`.PDF392,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.