Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13108
Назва: ПРОБЛЕМНО-ОРИЕНТИРОВАННЫЕ ЗАДАНИЯ ДЛЯ РАЗВИТИЯ НАВЫКОВ ПИСЬМА
Автори: Сушкевич, Ольга Валентинівна
Ключові слова: проблемно-орієнтовані завдання
навички письма
аудіювання
англійська мова
Дата публікації: 2020
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Ольга Сушкевич. Проблемно-ориентированые задания для развития навыков письма. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, Умань: ВПЦ «Візаві», 2020. С. 234-238.
Серія/номер: УДК;81.115+81'276.11
Короткий огляд (реферат): Сучасне заняття англійської мови має на увазі активне включення таких мовних ситуацій, які викликали б жвавий інтерес студентів, зачіпаючи злободенні теми і проблеми розвитку суспільства, а також їх щоденне життя, мрії і прагнення, плани на майбутнє. У свою чергу, мовна ситуація, представлена ​​у вигляді проблемно-орієнтованого завдання, яка не зводитися до заучування і вживання тих чи інших кліше, виразів і структур. Навпаки, вона повинна викликати активне сприйняття студента, генерування думок і ідей і, що особливо важливо на старших етапах навчання, коли амбітність і максималізм невпинно диктують рух вперед до нових цілей і досягнення. Таким чином, введення проблемно-орієнтованих завдань під час виконання письмових робіт стає доцільним і виправданим, оскільки визначає комплексний підхід до вирішення поставленого завдання, викликає дослідницький інтерес, а також безпосередньо задіє і інші мовні навички (говоріння - під час обговорення проблеми в групі; читання - збираючи та аналізуючи необхідні дані для вирішення завдання; навичок - слухаючи думку експертів, і т.д.).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13108
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сушкевич_тези.pdf225,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.