Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирилюк, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-11-30T11:18:19Z-
dc.date.available2020-11-30T11:18:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКирилюк І. М. Мале підприємство в галузі туризму. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 28-29 жовтня 2020 р. Умань: ВПЦ «Візаві», 2020. C. 272–273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13187-
dc.description.abstractДосліджено особливості розвитку малого підприємства в галузі туризмуuk_UA
dc.publisherУмань: ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;338.48:640.43-
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectмале підприємствоuk_UA
dc.subjectтуристичні послугиuk_UA
dc.subjectтуристичний потенціалuk_UA
dc.subjectготельні послугиuk_UA
dc.titleМале підприємство в галузі туризмуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збiрник_тез_конференцii_28-29_жовтня_репозитарій.pdfКирилюк І. М. Мале підприємство в галузі туризму. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку: збірник матеріалів Всеукр. наук.-прак. інт.-конф., 28-29 жовтня 2020 р. Умань: ВПЦ «Візаві», 2020. C. 272–273.876,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.