Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13289
Назва: Гендерний менеджмент у закладах соціальної сфери: стан та перспективи
Автори: Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: соціальна робота
керівник
гендерний менеджмент
соціальні послуги
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет"
Бібліографічний опис: Кравченко О.О. Гендерний менеджмент у закладах соціальної сфери: стан та перспективи. Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота. 2020. 1(6). С. 13 – 18.
Серія/номер: УДК;331.95
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито гендерну специфіку (виявити подібності та відмінності) в управлінській діяльності чоловіків-керівників та жінок-керівниць закладів соціальної сфери, обґрунтовано доцільність врахування цієї специфіки на практиці. В дослідженні було застосовано декілька методів. Зокрема, метод анкетування керівників закладів соціальної сфери. Для аналізу даних застосовувався порівняльний підхід для виявлення подібностей та відмінностей в керівників закладів соціальної сфери за ознакою статті, а також визначення набору лідерських якостей для керівника цієї галузі на думку чинних менеджерів із багаторічним досвідом. Вивчення досвіду учасників цього дослідження дало змогу напрацювати ряд рекомендацій для чинних та потенційних менеджерів, що прагнуть до формальної лідерської позиції задля підвищення ефективності соціального захисту вразливих категорій населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13289
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко_О.О._стаття(3).pdf408,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.