Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13294
Назва: ВИХОВАННЯ ЗАГАЛЬНОЛЮДСЬКИХ ТА НАЦІОНАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «ПОРІВНЯЛЬНА ПЕДАГОГІКА»
Автори: Ткачук, Мирослава Михайлівна
Ключові слова: цінності
загальнолюдські цінності
національні цінності
глобалізаційні процеси
«людина світу»
порівняльна педагогіка
професійна підготовка
майбутні учителі
навчальна дисципліна
духовна культура
Дата публікації: 2020
Видавництво: Умань, ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Ткачук М. Виховання загальнолюдських та національних цінностей у майбутніх педагогів при вивченні дисципліни «Порівняльна педагогіка» Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип.2, ч. 2 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. Умань: Візаві, 2020. С.155–161.
Серія/номер: УДК;378.017[17.022.1+172.15]:37.013.71
Короткий огляд (реферат): У статті представлено теоретичні та практичні аспекти виховання у студентів педагогічного університету загальнолюдських та національних цінностей при вивченні дисципліни «Порівняльна педагогіка». Розглянуто сутність понять «загальнолюдські» та «національні цінності». Схарактеризовано взаємозв’язок між поняттями «загальнолюдські» і «національні цінності» та сучасним державотворенням в Україні. Розкрито роль порівняльної педагогіки у професійному становленні педагога та вихованні у майбутніх учителів загальнолюдських та національних цінностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13294
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.