Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434
Назва: Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: професійна освіта
самостійна робота
харчові технології
практична підготовка
фахівець в галузі харчових технологій
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: ДНУ “Інститут освітньої аналітики”
Бібліографічний опис: Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (наукове електронне видання), 15 жовтня 2020 р. Київ : ДНУ “Інститут освітньої аналітики”, 2020. С.177-178.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сучасні підходи до самостійної роботи як до провідної форми навчання; визначено якісні характеристики самостійної пізнавальної діяльності, якими є: пізнавальні потреби, пізнавальні інтереси, мета, пізнавальні мотиви, пізнавальна активність та пізнавальна самостійність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубова Н.В..pdf148,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.