Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Назва: | Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | професійна освіта естетична культура харчові технології мистецька освіта практична підготовка фахівець в галузі харчових технологій |
Дата публікації: | 15-жов-2020 |
Видавництво: | Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля» |
Бібліографічний опис: | Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34 |
Серія/номер: | УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06) |
Короткий огляд (реферат): | В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Дубова Н.В..pdf | 215,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.