Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Назва: Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: професійна освіта
естетична культура
харчові технології
мистецька освіта
практична підготовка
фахівець в галузі харчових технологій
Дата публікації: 15-жов-2020
Видавництво: Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»
Бібліографічний опис: Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34
Серія/номер: УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06)
Короткий огляд (реферат): В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Дубова Н.В..pdf215,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.