Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13469
Назва: Соціальний захист працюючих на підприємстві
Автори: Моргай, Лілія Анатоліївна
Ключові слова: соціальний захист
соціальний працівник
підприємство
трудовий колектив
професійно-кваліфікаційна структура
соціальні нормативи
Дата публікації: 22-січ-2021
Видавництво: Одеса: ГО «Південна фундація педагогіки»
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Соціальний захист працюючих на підприємстві. Педагогіка і психологія сьогодення: теорія та практика: Збірник наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (22–23 січня 2021 р., м. Одеса). – Одеса: ГО «Південна фундація педагогіки», 2021. – Ч. 2. – С.57-61.
Короткий огляд (реферат): Процес планування діяльності підприємства охоплює не тільки планування основної виробничої діяльності та ресурсного забезпечення виробництва, а і соціальний розвиток трудового колективу, планування соціального захисту усіх працюючих. Згідно господарського кодексу України трудовий колектив чи участю власника підприємства або уповноваженого ним органу відповідно до законодавства, установчих документів підприємства, колективного договору, розробляє план соціальної діяльності, в якому обґрунтовані заходи щодо поліпшення умов праці, життя і здоров՚я, гарантії обов՚язкового медичного страхування працівників підприємства та їх сімей, а також інші питання соціального розвитку. Підприємство забезпечує підготовку кваліфікованих робітників та спеціалістів, їх економічне і професійне навчання як у власних навчальних закладах, так і в інших навчальних закладах за відповідними угодами. Підприємство надає пільги відповідно до закону своїм працівникам, які навчаються без відриву від виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13469
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_ Моргай Л.А.2021.pdf292,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.