Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13526
Назва: Професійна компетентність фахівця із соціальної роботи на підприємстві
Автори: Моргай, Лілія Анатоліївна
Ключові слова: професійна компетентність
соціальна робота
підприємство
професійне становлення соціального працівника
професійна компетентність
соціальна комунікація
Дата публікації: 5-бер-2021
Видавництво: ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології»
Бібліографічний опис: Моргай Л.А. Професійна компетентність фахівця із соціальної роботи на підприємстві. Сучасні досягнення вітчизняних вчених у галузі педагогічних та психологічних наук: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, Україна, 5–6 березня 2021 року). – Київ : ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології», 2021. – С. 104-107.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлене професійне становлення фахівця із соціальної роботи – це цілісний і безперервний процес розвитку практичної, освітньої й дослідницької діяльності особистості у соціальній сфері, яка орієнтований на формування професійних знань, умінь, навичок і особистісних якостей, кваліфікаційним вимогам та етичному стандарту професії. До однієї із найголовніших функцій, якою має володіти фахівець, фахівець із будь якої сфери діяльності – це компетентність. Компетентність – якість людини, що володіє всебічними знаннями в «своїй» галузі, і думки якої є вагомими та авторитетними. Компетентний фахівець – це особа, яка виконує свою роботу якісно, ефективно, компетентно. Такий фахівець успішно діє при вирішенні професійних завдань на основі практичного досвіду, вміння і знань, а також завдяки особистим якостям. Професійна компетентність соціального працівника – це специфічна здатність індивіда, яка необхідна для ефективного виконання конкретного виду соціальної роботи, на основі яких визначено професійно важливі особистісні якості: знань, умінь, навичок і ціннісні орієнтації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13526
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моргай Л.А.тези.pdf280,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.