Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13530
Назва: Значення соціального пакета на підприємстві
Автори: Моргай, Лілія Анатоліївна
Ключові слова: соціальний пакет
підприємство
мотиваційний соціальний пакет
конкурентний соціальний пакет
компенсаційний соціальний пакет
гарантії
Дата публікації: 11-бер-2021
Видавництво: Tallinn, Estonia
Бібліографічний опис: Моргай Л.А. Значення соціального пакета на підприємстві. Materials of the XI – the International Science Conference «Topical issues of modern science and education», Tallinn, Estonia. (March 11 – 13, 2021). S.139-141.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлено поняття "соціальний пакет" – це вміст усіх соціальних пільг, гарантій та виплат працівнику підприємства, комплекс зобов’язань роботодавця перед трудовим колективом. Склад і структура соціального пакета визначається як законодавством, так і самим роботодавцем, виходячи з потреб ринку праці та в залежності від можливостей і прогнозних цілей розвитку підприємства. Існує багато чинників, що впливають на значення соціального пакета. Насамперед, вона повинна відповідати стратегії підприємства, його цілям, стану ринку праці та загальних тенденції на ньому, діючому законодавству, системі оподаткування, розміру компанії та її фінансовим можливостям, потребам працівника, рівню кваліфікації працівника та його посади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13530
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези_Моргай Л.А. !.pdf316,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.