Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13578
Назва: План соціальної діяльності підприємств та його реалізація
Автори: Моргай, Лілія Анатоліївна
Ключові слова: план соціальної діяльності підприємства
соціальний розвиток підприємства
трудова активність працівників
соціальний розвиток колективу
плинність кадрів
виробничі компанії
Дата публікації: 19-бер-2021
Видавництво: Одеса, ГО «Південна фундація педагогіки»
Бібліографічний опис: Моргай Л.А. План соціальної діяльності підприємств та його реалізація. Пріоритети розвитку педагогічних та психологічних наук у ХХІ столітті: Збірник наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (19–20 березня 2021 р., м. Одеса).
Короткий огляд (реферат): У тезах висвітлено питання щодо плану соціального розвитку колективу підприємства. Вказано, що він являє собою науково обґрунтовану і матеріально забезпечену систему заходів, направлених на всебічний та гармонійний розвиток всіх членів колективу на основі зміни умов праці та життя, найбільш повного задоволення матеріальних та духовних потреб кожного члену колективу. План соціальної діяльності тісно пов՚язаний з іншими розділами плану підприємства, оскільки згрупований колектив однодумців і є запорукою виконання планових показників виробництва та реалізації продукції. Розробку плану соціального розвитку колективу підприємства починають з аналізу стану та динаміки розвитку соціальних показників, а саме: аналіз показників соціального розвитку, виявлення тенденцій їх зміни, динаміки за попередній період; тенденцій у технічному і організаційному розвитку виробництва; динаміка зміни умов праці та охорони здоров'я працівників підприємства; виконання (невиконання) заходів щодо вдосконалення форм оплати праці, покращення житлових та побутових умов працівників підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13578
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моргай Л.А._тези, 2021.pdf294,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.