Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13657
Назва: Інновації як фактор конкурентоспроможності економіки держави в умовах світової глобалізації
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: інновації
інноваційна економіка
конкурентоспроможність
глобалізація
Дата публікації: 20-тра-2021
Видавництво: Чернівці: Технодрук
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Інновації як фактор конкурентоспроможності економіки держави в умовах світової глобалізації. Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних кризових явищ : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці (Україна, 20 травня 2021 р. – Чернівці: Технодрук, 2021. – С. 335–338.
Серія/номер: УДК;336.221.4:657.1
Т;65
Короткий огляд (реферат): Зростання взаємозалежності та взаємопов’язаності національних економік країн світу в ході економічної глобалізації робить більш актуальним забезпечення їх конкурентоспроможності, яка є запорукою сталого поступального розвитку. Глобальна конкурентоспроможність стає ключовим параметром, що визначає місце держави в геополітичному просторі та в структурі світогосподарських зв’язків. Створення умов підвищення конкурентоспроможності економіки є одним із головних чинників забезпечення високого рівня життя нації. Особливості сучасного етапу розвитку світової економіки вносять нові корективи в класичні визначення конкурентоспроможності та методів її досягнення. У зв’язку з цим, варто переглянути найпоширеніші постулати конкурентоспроможності й скоригувати їх відповідно до нових тенденцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13657
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsii_iak_faktor.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Prohrama_konferentsii.pdf767,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Bohashko_Sertyfikat.pdf788,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.