Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13695
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогашко, Олександр Леонідович-
dc.date.accessioned2021-06-16T12:39:25Z-
dc.date.available2021-06-16T12:39:25Z-
dc.date.issued2021-04-23-
dc.identifier.citationБогашко О. Л. Проектування сучасних механізмів управління готельним бізнесом в умовах поширення covid-19. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: зб. матеріалів І Всеукр. наук. – практ. конф. (м.Херсон, 23 квітня 2021 р.) / за ред. доц. Морозової О.С. Херсон : ХДАЕУ, 2021. С. 67–69uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13695-
dc.description.abstractВ даний час розвиток світової готельної індустрії знаходиться під впливом різних факторів, що визначають напрямки трансформації систем управління. Поширення COVID-19 і масштабні обмеження на поїздки продовжують завдавати шкоди світовій індустрії туризму та гостинності, що в першу чергу негативно позначається на скороченні робочих місць. В різних країнах сектор подорожей і туризму знаходиться на межі беззбитковості. Готелі особливо схильні до скорочення обсягів діяльності поряд з уповільненням економічної активності та спаду кількості подорожей. Оскільки заходи у всьому світі продовжують скасовувати або відкладати, а рівень заповнюваності готелів різко падає, пандемія COVID-19 уже завдала серйозного удару по готелях у кожному куточку світу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХерсон : ХДАЕУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;640.4-
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectмеханізми управлінняuk_UA
dc.subjectготельна індустріяuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.titleПроектування сучасних механізмів управління готельним бізнесом в умовах поширення covid-19uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Proektuvannia_suchasnykh.pdf907,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.