Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13810
Назва: Ефективність застосування інноваційних технологій у процесі викладання іноземних мов на немовних спеціальностях у закладах вищої освіти.
Інші назви: EFFICIENCY OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES APPLICATION IN THE PROCESS OF TEACHING FOREIGN LANGUAGES AT NON-LANGUAGE SPECIALTIES IN HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTIONS
Автори: Безлюдна, Віта Валеріївна
Ключові слова: інновації, інноваційні технології,
іноземні мови, заклади вищої освіти.
Дата публікації: тра-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Безлюдна В. В. Ефективність застосування інноваційних технологій у процесі викладання іноземних мов на немовних спеціальностях у закладах вищої освіти. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Умань, 2021. Вип. 1. С. 54‒59.
Серія/номер: УДК;378.016:81ʼ243]:01.895:004.9
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано ефективність застосування інноваційних технологій в процесі викладання іноземних мов у немовних закладах вищої освіти. Схарактеризовані поняття «інновація», «освітні інновації», «інноваційне навчання» в контексті іншомовної підготовки студентів немовних спеціальностей закладів вищої освіти. З‘ясовано, що інноваційні технології в процесі викладання іноземних мов у ЗВО науковці розглядають на основі принципів компетентнісного, діяльнісного і комунікативного підходів, в розробці ефективних моделей навчання, заснованих на системних дослідженнях, застосуванні сучасних методів навчання, залучення студентів до проектної діяльності, використання проблемних методів, застосування інформаційних та телекомунікаційних технологій. Акцентовано увагу на тому, що найбільш ефективними серед освітніх інновацій, які сприяють вивченню іноземних мов у немовних ЗВО є інтерактивні та інформаційно комунікаційні технології, які надають навчальному процесу діалогічного характеру, які дозволяють значно удосконалити та полегшити вивчення іноземної мови. проведене дослідження підтверджує ефективність і результативність застосування інноваційних технологій в процесі викладання іноземних мов у немовних ЗВО, які надають необмежені можливості для самостійної роботи студентів, є тими засобами, за допомогою яких викладачі можуть розвивати індивідуальні особливості студентів, їх інтелектуальні, комунікативні та творчі здібності, критичне мислення, підвищувати мотивацію до вивчення іноземної мови, створити комфортне середовище навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13810
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Efektuvnist_zastosyvana_IT_-inozemna-mova.pdf581,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.