Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13864
Назва: Роль ойконімів у туристичному краєзнавстві Гайворонщини
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Кравченко, Анастасія Олексіївна
Ключові слова: Ойконіми
роль ойконімів
краєзнавство
туристичне краєзнавство
топоніми
гідроніми
Дата публікації: 7-тра-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В. Кравченко А. О. Роль ойконімів у туристичному краєзнавстві Гайворонщини. Туристичний бренд як чинник формування позитивного іміджу Гайворонської міської територіальної громади: (проводиться в рамках туристичного фестивалю «GoodoK_Fest»): Всеукр. наук.- практ. конф. (м. Гайворон, 21 трав. 2021 р.), Умань: Візаві, 2021. – 228 с. С. 8-12.
Серія/номер: УДК;908(477.65):811.161.2'373.21
Короткий огляд (реферат): Життя людини завжди було і є тісно пов’язаним з різними місцями. Ті, які мають яку-небудь значимість, позначаються за допомогою особливих слів – географічних назв, або топонімів, а наука, яка їх вивчає називається топонімікою. Топоніміка (від давньогрецької topos – місце і onoma – ім’я, назва) – наука, що вивчає географічні назви, їх походження, смислове значення, розвиток, сучасний стан, написання та вимову, а також природні та соціальні умови минулого, за яких дані назви виникли. Топоніміка є інтегральною науковою дисципліною, яка знаходиться на стику трьох областей знань: географії, історії та лінгвістики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13864
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.