Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13916
Назва: Система соціального захисту в Україні
Автори: Матрос, Ольга Олександрівна
Ключові слова: соціальне страхування
функції соціального працівника
пільги
соціальне забезпечення
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Система соціального захисту в Україні : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. О. О. Матрос. Умань : Візаві, 2021. 175 с.
Серія/номер: УДК;364(477)(075.8) С34
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу «Система соціального захисту в Україні» включає програму курсу та його структуру в межах планових годин з поділом на змістові модулі. Він відображає основні законодавчі акти із соціального захисту прав населення та розкриття змісту законів та підзаконних актів, що стосуються реалізації прав та інтересів громадян України, а також теоретичні аспекти й положення професійної діяльності з основними групами клієнтів у їх соціальному захисті. У посібнику подано матеріали для практичних занять (питання для обговорення, тематику повідомлень, завдання для самостійної роботи), список рекомендованих джерел, термінологічний словник, питання для повторення курсу. Посібник розрахований для студентів денної та заочної форми навчання факультету соціальної та психологічної освіти спеціальності: 232 «Соціальне забезпечення».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13916
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матрос О.О. Посібник Система соціального захисту в Україні.pdf2,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.