Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13950
Назва: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛОГОПЕДІВ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ДОШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ
Автори: Черніченко, Людмила Анатоліївна
Ключові слова: готовність,
підготовка логопедів
інклюзія,
інновaційнa діяльність,
модель підготовки логопедів,
дошкільнa освітa,
діагностика готовності майбутніх логопедів
Дата публікації: 2021
Видавництво: "Сочінський М.М."
Бібліографічний опис: Черніченко Л.А. ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛОГОПЕДІВ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ДОШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ: монографія. МОН України, Уманський держ. пед. ун-т. імені Павла Тичини , 2021. 188 с.
Серія/номер: УДК;378.018.8:376-056.264-051(02)
Короткий огляд (реферат): У монографії здійснено історико-педагогічний аналіз розвитку теорії та практики підготовки логопедів до інноваційної діяльності в Україні. Розкриті теоретичні основи підготовки майбутніх логопедів до інноваційної діяльності в умовах інклюзивної дошкільної освіти, діагностика готовності майбутніх логопедів до інноваційної діяльності в умовах інклюзивної дошкільної освіти. Висвітлені сучасні технології реалізації інтеграції складових професійної підготовки. У посібнику розглядаються психолого-педагогічні засади та технології реалізації міждисциплінарної підготовки майбутніх логопедів у вищих навчальних закладах. Видання адресоване науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам закладів вищої освіти для підготовки фахівців зі спеціальності 016 «Спеціальна освіта», а також у системі післядипломної педагогічної освіти для розроблення освітньо-виховних програм, методичних посібників, науково-методичних рекомендацій для логопедів, вихователів та психологів закладів дошкільної освіти, а також батьків дітей дошкільного віку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13950
ISBN: 978-966-304-404-0
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Черніченко 2021 ПДФ.pdf2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.