Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13960
Назва: Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовах
Інші назви: Analysis of the activity of the hotel industry companies in current conditions
Автори: Галаченко, Олександр Олександрович
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна
Графська, Орислава Іванівна
Попадинець, Назарій Миколайович
Білошкурська, Наталія Володимирівна
Ключові слова: підприємство
готельне індустрія
туризм
ринок послуг
Дата публікації: бер-2021
Видавництво: Західноукраїнський національний університет
Бібліографічний опис: Галаченко О. О., Незвещук-Когут Т. С., Графська О. І., Попадинець Н. М., Білошкурська Н. В. Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовах. Український журнал прикладної економіки. 2021. Том 6. № 1. С. 142–148.
Серія/номер: УДК;338.486.3/.6:640.42
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано наукові публікації, на основі яких сформовано ідею дослідження та виділено основні напрями розвитку готельної індустрії. Відображено ретроспективу та сучасний стан готельного господарства в Україні та головні тенденції його розвитку, зокрема проаналізовано структуру індустрії (кількість підприємств готельного госпо-дарства; номерний фонд та житлова площа номерів готелів; кількість обслуговуючого персоналу тощо). Охарактеризовано особливості територіального розміщення готель-них комплексів і умов, які впливають на її функціонування. Досліджено інвестиційну привабливість готельної індустрії України. У статті обґрунтовано сутність та особли-вості підтримки розвитку готельної індустрії в умовах кризових явищ. Запропоновано низку маркетингових та управлінських дій, спрямованих на якісне інформаційне забез-печення готельної сфери, що є сьогодні вкрай важливим в умовах подолання наслідків пандемії COVID-2019.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13960
ISSN: 2415-8453
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ujae_2021_r01_a17.pdf386,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.