Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2021-10-01T07:11:57Z-
dc.date.available2021-10-01T07:11:57Z-
dc.date.issued2020-04-07-
dc.identifier.citationБлагополучна А. Г. Technology of storing strawberries pretreated with chitosan. Всеукраїнська науково-практична конференція « Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», Умань, 2020. С. 41-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13995-
dc.description.abstractStrawberries (Fragaria × ananassa Duch.) are among the most popular berries which are not just delicate fruit with excellent organoleptic properties, but also very rich in vitamins, macro- and microelements, anthocyanins, flavonoids and phenolic acids. But strawberries are the most perishable crops of all agricultural produce. They are easily damaged by mechanical and microbiological damage due to the thin covering tissues. The main danger of berry products is phytopathogenic damage, usually caused by fungal diseases. Infection occurs on the mother plant and continues to progress even after harvest. Many scientists have worked to solve this problem, and now, the conventional treatment to reduce pathogens on strawberries is based on preharvest application of fungicides and subsequent postharvest storage at low temperature or modified atmosphere . However, it has been confirmed that due to increasing microbial resistance the chemical fungicides are not enough effective.uk_UA
dc.publisherУмань : ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;664.8.037.1-
dc.subjectstrawberryuk_UA
dc.subjectchitosanuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcold storageuk_UA
dc.titleTechnology of storing strawberries pretreated with chitosan.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technology of storing strawberries pretreated with chitosan.pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.