Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14178
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНещадим, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorТимчук, Світлана Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-10-29T07:03:52Z-
dc.date.available2021-10-29T07:03:52Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationНещадим Л. М., Тимчук С. В. Екологізація туристичних послуг аграрних підприємств. Збірник наукових праць Уманського НУС. 2020. Випуск 96. Частина 2. С.190-198. (0.23 у.д.а)uk_UA
dc.identifier.urihttps://journal.udau.edu.ua/assets/files/96/13.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14178-
dc.description.abstractЗростання важливості туризму як для економічного, так і для соціально-культурного розвитку більшості країн світу, а також загострення проблем, що невід‘ємно пов‘язані з його організацією та розвитком, змушують знаходити шляхи та механізми щодо нових, екологічно значимих напрямків його впровадження. Це стало причиною проведення адаптації основних положень та принципів концепції еколого-збалансованого розвитку до контексту туризму. Основою еколого-збалансованого розвитку є необхідність встановлення балансу між задоволенням соціально-економічних потреб суспільства, захистом інтересів майбутніх поколінь та забезпеченням якісного екологічного стану довкілля.uk_UA
dc.publisherУмань : ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;338.484:477.84-
dc.subjectЕкологіяuk_UA
dc.subjectТуризмuk_UA
dc.subjectАгрооселяuk_UA
dc.subjectЕкотуризмuk_UA
dc.subjectСфера відпочинкуuk_UA
dc.titleЕкологізація туристичних послуг аграрних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Екологізація туристичних послуг.pdf601,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.