Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14339
Назва: Професійна підготовка майбутніх учителів іноземних мов у Нідерландах та Україні: порівняльний аспект
Автори: Колісніченко, Ангеліна Іванівна
Ключові слова: професійна освіта
підготовка майбутніх вчителів іноземних мов
вища педагогічна освіта
програма підготовки
Дата публікації: вер-2021
Видавництво: Умань: Сочінський М. М.
Бібліографічний опис: Професійна підготовка майбутніх учителів іноземних мов у Нідерландах та Україні: порівняльний аспект : монографія / А. І. Колісніченко ; МОН України, Уманський держ. пед. ун.-т імені Павла Тичини. - Умань : Сочінський М. М., 2021. - 200 с.
Серія/номер: УДК;378.018.8:373.5.011.3-051:81'243(492+477)(02)
Короткий огляд (реферат): Монографія окреслює особливості професійної підготовки майбутніх учителів іноземних мов у Нідерландах та рекомендаційні засади щодо врахування прогресивних ідей нідерландського досвіду у системі вищої педагогічної освіти України. У праці висвітлено ретроспективне дослідження виникнення та розвитку педагогічної освіти у Нідерландах, досліджено трансформації вищої освіти педагогічних кадрів у Нідерландах. У монографії здійснено порівняльний аналіз програм підготовки майбутніх учителів іноземних мов в Україні та Нідерландах та уточнено періодизацію етапів становлення педагогічної освіти у Нідерландах; відповідність освіти фахівців з викладання іноземних мов у Нідерландах вимогам загальноєвропейського простору вищої освіти з урахуванням останніх змін у галузі їхньої педагогічної освіти. Визначено перелік професійних стандартів освіти майбутніх учителів іноземних мов та їхню градацію Визначено основні складові структури, змісту і вимог до системи професійної підготовки майбутніх учителів іноземних мов у Нідерландах та Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14339
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Монографія_репозитарій.pdf523,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.