Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445
Назва: Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки
Автори: Люльченко, Вячеслав Григорович
Сусло, Лариса Вікторівна
Ключові слова: санітарія; гігієна; культура; харчовий профіль; інженер-педагог; професійна підготовка; компоненти; показники; освітній процес; готовність
Дата публікації: лис-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Бібліографічний опис: Люльченко В.Г. Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки / В.Люльченко, Л.Сусло // Проблеми підготовки сучасного вчителя. Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" 2021. Вип. 2. С. 57-63
Серія/номер: УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено феномен професійної підготовки інженера-педагога харчового профілю до професійної діяльності в сфері збереження здоров’я учасників освітнього процесу. Висвітлено структурні компоненти та проаналізовано їхній зміст: мотиваційний (позитивна мотиваційна спрямованість на опанування професійної санітарно-гігієнічної компетентності тощо), когнітивний (обізнаність із понятійно-термінологічним апаратом санітарно-гігієнічної культури інженера-педагога харчового профілю тощо), діяльнісний (уміння організовувати та формувати санітарно-гігієнічну культуру тощо).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Люльченко_Сусло.pdf477,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.