Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445
Title: | Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки |
Authors: | Люльченко, Вячеслав Григорович Сусло, Лариса Вікторівна |
Keywords: | санітарія; гігієна; культура; харчовий профіль; інженер-педагог; професійна підготовка; компоненти; показники; освітній процес; готовність |
Issue Date: | Nov-2021 |
Publisher: | Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" |
Citation: | Люльченко В.Г. Структурні компоненти формування санітарно-гігієнічної культури в майбутнього інженера-педагога харчового профілю у процесі професійної підготовки / В.Люльченко, Л.Сусло // Проблеми підготовки сучасного вчителя. Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" 2021. Вип. 2. С. 57-63 |
Series/Report no.: | УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664 |
Abstract: | У статті досліджено феномен професійної підготовки інженера-педагога харчового профілю до професійної діяльності в сфері збереження здоров’я учасників освітнього процесу. Висвітлено структурні компоненти та проаналізовано їхній зміст: мотиваційний (позитивна мотиваційна спрямованість на опанування професійної санітарно-гігієнічної компетентності тощо), когнітивний (обізнаність із понятійно-термінологічним апаратом санітарно-гігієнічної культури інженера-педагога харчового профілю тощо), діяльнісний (уміння організовувати та формувати санітарно-гігієнічну культуру тощо). |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14445 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Люльченко_Сусло.pdf | 477,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.