Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14477
Назва: Організація землекористування та проектування природно-заповідних систем
Автори: Совгіра, Світлана Василівна
Миколайко, Валерій Павлович
Ключові слова: землекористування
природно-заповідні екосистеми
проектування
навколишнє середовище
Дата публікації: 2021
Видавництво: ПП «Астрая»
Бібліографічний опис: Совгіра С. В., Миколайко В. П. Організація землекористування та проектування природно-заповідних систем. Стійкий розвиток сільських територій у контексті реалізації державної екологічної політики та енергозбереження : кол. моногр. ; за заг. ред. Т. О. Чайки. Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2021. 408 с. (С. 160-192)
Короткий огляд (реферат): За результатами проведеного аналізу території України для цілей оптимізації територіальної організації мережі біосферних заповідників, оцінки об’єктів природно-заповідного фонду України, що включені до Всесвітньої мережі біосферних заповідників, на предмет їх репрезентативності та відповідності визначеним критеріям оптимальних для створення біосферних заповідників територій, а також аналізу сучасної мережі природно-заповідного фонду України нами було розроблено пропозиції щодо перспективи розташування додаткових біосферних заповідників в межах України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14477
ISBN: 978-617-7915-20-0
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Моно_СРСТ_removed.pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.