Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14572
Назва: Особливості діяльності соціального працівника у роботі з неблагополучними сім՚ями.
Інші назви: Особливості діяльності соціального працівника у роботі з неблагополучними сім՚ями.
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Ключові слова: соціальний працівник
неблагополучна сім՚я
моделі сім՚ї
дисфункціональні сім՚ї
діагностика
соціальний супровід
функції соціального працівника
Дата публікації: 22-лют-2022
Видавництво: Editorial board address: Budapest, Kossuth Lajos
Бібліографічний опис: Моргай Л. А. Особливості діяльності соціального працівника у роботі з неблагополучними сім՚ями. The scientific heritage (Budapest, Hungary). VOL 2, No 85 (85) (2022). S. 38-40.
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена особливостям роботи соціального працівника з неблагополучними сім’ями. На сьогодні спостерігається підвищений інтерес до багатьох соціальних проблем, однією із таких проблем є робота соціального працівника з неблагополучними сім’ями. Все це зумовлено тим, що у нашому суспільстві збільшується кількість сімей, які мають життєві проблеми. Встановлено, що неблагополучна сім՚я – це сім՚я, яка повністю або частково втратила свої виховні можливості через ті або інші причини. В Україні соціальна робота з неблагополучними сім’ями знаходиться в центрі уваги багатьох соціальних інститутів, дослідницьких програм, які спрямовані на покращення рівня життя зазначеної категорії суспільства. Проблема соціалізації та соціальної адаптації неблагополучних сімей набули особливої уваги в останній час, це пов’язано з соціально-економічними перетвореннями, збільшенням різноманітних форм власності, законодавством, структурними, економічними змінами, які призвели до зміни ринку праці, зростання безробіття, майнове розшарування суспільства. В результаті цього, виникли порушення соціальної адаптації, взаємодіючих соціальних груп, соціальних інститутів, в тому числі інституту сім՚ї, який здійснює виховання дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14572
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
+The scientific heritage No 85 (85) (2022) Vol 2-.pdf568,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.