Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
Назва: FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY
Інші назви: ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Кирилюк, Ірина Миколаївна
Литвин, Оксана Вікторівна
Ключові слова: franchising
restaurant business
restaurant franchising
restaurant
business
Дата публікації: 2022
Видавництво: Sciences of Europe
Бібліографічний опис: Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23
Короткий огляд (реферат): One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business.
Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі.
Опис: https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
ISSN: 3162-2364
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.