Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14625
Назва: Автоматизація економічних процесів (на прикладі програми «BAS Бухгалтерія»)
Інші назви: Автоматизація економічних процесів (на прикладі програми «BAS Бухгалтерія»)
Автори: Демченко, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: бухгалтерський облік
програмне забезпечення
комп’ютерна бухгалтерська програма
інформація
Дата публікації: 2022
Видавництво: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Бібліографічний опис: Автоматизація економічних процесів (на прикладі програми «BAS Бухгалтерія») : навч. посіб. / Тетяна Демченко; МОН України, Уманський держ пед. ун-т імені Павла Тичини. — Умань : "ВІЗАВІ", 2022. — 185 с.
Серія/номер: УДК 65.052.1я73;
Короткий огляд (реферат): В навчальному посібнику розкрито особливості використання сучасної комп’ютерної програми «BAS Бухгалтерія». В посібнику наведено приклад відображення облікової інформації, яка необхідна для управління підприємством в автоматизованій формі. Наведена задача в практичній частині посібника ґрунтується на послідовному знайомстві з програмою «BAS Бухгалтерія», поступовому введенні в неї інформації від основних реквізитів підприємства, товарно-матеріальних цінностей, нарахування та виплати заробітної плати, випуску готової продукції, її реалізації, придбання і реалізації товарів до визначення фінансового результату діяльності та складання бухгалтерської (податкової) звітності. Навчальний посібник містить також тестові завдання та контрольні завдання для перевірки знань. Складено посібник для здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей, практиків-бухгалтерів, які хочуть оволодіти комп’ютерною бухгалтерською програмою «BAS Бухгалтерія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14625
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Avtomat_BAS_posibnuk.pdf7,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.