Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14806
Назва: Вплив мотивації персоналу на підвищення ефективності діяльності організації
Автори: Шиманський, М.М.
Ключові слова: мотивація
управління
ефективність діяльності
організація
мотиваційний план
заохочення
менеджмент
Дата публікації: 18-лис-2021
Видавництво: ВІЗАВІ
Бібліографічний опис: Шиманський М. М. Вплив мотивації персоналу на підвищення ефективності діяльності організації. Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та студентів (м. Умань, 18 листоп. 2021 р.) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Навч.-наук. ін-т економіки та бізнес-освіти [та ін.] ; [голов. ред. Слатвінський М. А. ; редкол. : Корнієнко Т. О., Чвертко Л. А., Бержанір І. А. [та ін.]. Умань : Візаві, 2021. С. 530–533.
Короткий огляд (реферат): Як відомо на сьогоднішній день, мотивація в сфері менеджменту відіграє важливу роль для забезпечення продуктивної та ефективної діяльності на підприємствах та організаціях. Будь-яке високоприбуткове підприємство приділяє значну увагу питанням мотивації персоналу, та ефективності розподілення продуктивності працівників, беручи до уваги їх фізичні та психологічні схильності. Персонал без якісно підготовленого мотиваційного плану зі сторони керівника, не зможе досконало, та результативно використати свої фізичні й ментальні здібності, для плідної й ефективної праці в організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14806
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Тези Шиманський М. 2021 Умань.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.